Volgers

woensdag 3 augustus 2016

Geboorte kaartje.

Geboorte Luuk.

Ongeveer 2 weken geleden is een vriendin bevallen van een jongetje. Heb even gewacht tot het geboorte kaartje binnen was om te kijken welke kleuren en details ik kon gebruiken, zodat het kaartje wat persoonlijker word. Heb toen een kaartje gemaakt en een beren slinger met zijn naam, heb het idee van de berenslinger en het namaken/gebruiken van het geboorte kaartje een beetje gejat van Winnie Kleiberg. Het is een erg leuk idee.

Dit is het geboorte kaartje wat wij gekregen hebben. Heb hier de kleur, de sterretjes en de labeltjes van gebruikt bij het maken van mijn kaartje.

Dit is het kaartje geworden wat wij gaan geven. Het grijze cirkel is niet terug te vinden op het geboorte kaartje, maar het had wel iets extras nodig vond ik.

De beren slinger met naam, terugkomend met dezelfde kleuren en sterren. Grijs zit niet in het geboorte kaartje. Maar in de baby slaapkamer hebben ze een muurschildering met een grijze beer.

Het cadeautje (een blikje voor een gips afdruk van een handje of voetje) in kraft kleurig papier ingepakt en de beren slinger erop geplakt. Nog een paar sterretjes erbij om het cadeautje er meer bij te betrekken. En klaar is het. Dit alles gaat in een leuke cadeau tas met natuurlijk een ster op het tasje.

Gebruikte materialen:
Kaartje.
Pk9134 driftwood.
Cr1254 label.
Cr1321 punch dye sterretjes.
Cr1353 basic shapes label.
Cr1360 basic shapes passe-partout circel.
Ec0159 Eline's handlettering stamps.
Ju0949 ribbons.
Distress ink: kickory smoke, blueprint sketch, vintage photo.

Beren slinger:
Pk9134 driftwood.
Cr1353 basic shapes label.
Col1376 beer.
Ec0159 Eline's handlettering stamps.
Distress ink: hickory smoke, worn lipstick.
Witte pen.


Hoop dat jullie het weer een leuk blog vinden en reacties zijn altijd welkom.

Liefs Sabine.1 opmerking: