Volgers

dinsdag 7 februari 2017

Ridders, prinsessen en kastelen.

De heldhaftige ridder.

Bij Marinne Design is nu de challenge maak een vrolijke kinderkaart. Kinderen en dan vooral kleine kinderen hebben een levendige fantasie. Daarom heb ik voor een kasteel gekozen, waarbij zoals altijd de prins de prinses moet redden en dan leven ze natuurlijk nog lang en gelukkig.


Stans de boxmal 2 x uit papier. Voor de voorkant heb ik de card with a view gebruikt, hierdoor lijkt het op een kasteel raam. Om de boxmal te versieren heb ik uit verschillende groen tinten de swirls en leaves mal gestansd en samen met de takken uit de boxmal opgeplakt. Nu krijg je een beetje het klimop idee aan de voorkant van het kasteel. Voor de torens heb ik een a4 papier door de helt gesneden en gestansd met de card with a view mal. De baksteen stempel van het kasteel heb ik op de torens gebruikt. Knip aan de bovenkant een paar stukjes papier eruit. Nu kan je de torens aan de achterkant vastplakken. Op de torens plak je ook nog een swirls en leaves mal. 

Voor de prinses en de ridder heb ik de kerstman gebruikt. Voor de ridder heb ik hem uit grijs gestansd en met een zilveren glitterpen kleine stipjes gezet, dit lijken nu de nagels van het harnas. De helm heb ik uit een vierkantje geknipt. Het zwaart en schild heb ik gestempeld op zilverpapier met stazon, deze komen van de stempels van het kasteel. De prinses is uit roze gestansd. De lange haren van de prinses zijn de staart van het paard. Hi hi. Stans 2x de grote en 2x de kleine staart. De bovenkant van de staart heb ik afgeknipt anders word het wel een te extreem hoog kapsel. Als laatste nog een hoekje uit zilverpapier geknipt als kroontje. Om de ridder te laten staan heb ik het grote pop up blokje gestansd en aan de achterkant geplakt.

Gebruikte producten:
Col1391 kerstman.
Col1404 stempels kasteel.
Col1408 paard/ eenhoorn.
Cr1374 box card.
Cr1389 card with a view.
Lr0371 pop up mal.
Lr0414 swirls en leaves.
Witte pen en zilver pen.
Stazon: jet black.
Distress ink: worn lipstick.

Deze kaart doet mee aan de volgende challenge:
Marianne Design challenge #170.
Maak een vrolijke kinderkaart.
http://mariannedesign.blogspot.nl/2017/01/challenge-170.html?m=1

Hoop dat jullie het weer een leuke kaart vinden en reacties zijn altijd welkom.


Liefs Sabine.6 opmerkingen: