Volgers

vrijdag 28 oktober 2016

Vogelverschrikker.

Variant #2.

Vandaag heb ik een herfst kaart gemaakt met een vogelverschrikker. Ik was zo lekker bezig met varianten bedenken dat ik vond dat er ook een vogelverschrikker bij moest komen om alle gewassen te bewaken.


Neem een vel uit het kraft block van 15 x 15 cm en vouw deze dubbel. Neem een donkerbruin papier van 14,5 x 14,5 cm en plak deze op je kaart. Neem uit het block canadian fall het dp met de boomschors en deze mag 14 x 14 cm zijn, plak deze ook op je kaart. Stans de spinnenweb doily uit geel en plak deze op je kaart, net iets onder het midden. Stans de grasrandden, punch die blaadjes en insecten uit. Stans en embos de pompoenen en bewerk deze met distress ink. Plak dit gehaal als voorbeeld op de kaart. Stans nog een label uit donkerbruin en vouw deze, stans de letters uit geel en plak deze ook op.

Voor de vogelverschrikker heb je de kerstmannen mal nodig en de bezem. Stans het lijfje uit het canadian fall block. Het broekje en muts uit donkerbruin en het hoofd uit een middelbruin. Stans de bezem steel 3x uit middelbruin en stans het veeggedeelte 7x uit licht bruin. Het veeggedeelte heb ik 6x over de lengte doorgeknipt en 1x over de breedte. De knoopjes heb ik met het kleinste malletje van de bloemetjes gemaakt. Plak de vogelverschrikker nu in elkaar en op je kaart. Mocht dit niet lukken kan je altijd nog even kijken op you tube bij marianne design. https://youtu.be/7TYO0NDzvrY

Gebruikte producten:
Pk9114 kraft.
Pk9138 canadian fall.
Col1391 kerstman.
Col1397 alfabet.
Col1398 banners.
Cr1336 punch die blaadjes.
Cr1355 grasrand.
Cr1356 bloemetjes.
Cr1383 punch die insecten.
Lr0430 doily spinnenweb.
Lr0431 pompoenen.
Lr0433 bezem.
Distress ink: wild honey, carved pumpkin, vintage photo.
Witte en zwarte pen.

Hoop dat jullie het weer een leuk blog vinden en reacties zijn altijd welkom.


Liefs Sabine.6 opmerkingen: